Pre-orders zijn omkaderd door specifieke regels waarvan we u ten zeerste aanbevelen om er kennis van te nemen: ze zullen de referentie zijn in het geval van een probleem.
 

Waarom deze regels?


Vertragingen zijn frequent
De nieuwe functies die door Funko worden aangeboden, gaan vergezeld van een voorlopige beschikbaarheidsdatum. In de praktijk wordt dit laatste vaak verschoven; naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving.
Zo voegen we systematisch 1 maand toe aan de aangekondigde releasedatum. Helaas is dit niet altijd genoeg...
Mocht er sprake zijn van uitstel, dan wordt u per e-mail geïnformeerd zodra de informatie in ons bezit is.

 

Figuren sets zijn gescheiden


De nieuwe series worden regelmatig in meerdere termijnen bij ons afgeleverd: een paar referenties in een eerste zending, dan weer andere in een tweede en soms zelfs een derde zending.

 

Niet alle retailers zijn gelijk


Funko levert niet in alle winkels tegelijk.
Het is daarom denkbaar dat een late pre-order bij ons al ergens anders beschikbaar is. Omgekeerd kunnen we bepaalde referenties eerder ontvangen dan onze concurrenten.

 

Annuleringen


Heel uitzonderlijk annuleert Funko producten die zijn bevestigd en toegewezen. Als dat het geval is, zullen we onmiddellijk een terugbetaling doen.
 

De regels !


Wij versturen uw order niet in meerdere keren.
U kunt pre-order- en voorraadproducten in hetzelfde mandje mixen, maar uw order gaat echter pas weg als alle component referenties bij ons zijn aangekomen.
Als je niet wilt wachten, raden we je aan om twee verschillende bestellingen te plaatsen.

 

Maar wat we altijd doen voor al onze klanten, is alle artikelen die al op voorraad zijn van verschillende bestellingen te verzenden met één bestelling die kan worden voltooid. zo hoef je geen extra verzendkosten te betalen en langer te wachten dan nodig.

 

Terugbetalingsvoorwaarden


Late pre-orders worden alleen terugbetaald als de weergegeven beschikbaarheidsdatum (bij bestelling) 3 maanden is verstreken.
Zodra deze eventueel terugbetaald zijn, worden de beschikbare producten naar je opgestuurd.

 

Klarna's achteraf betalenAls je hebt gekozen voor de mogelijkheid om met Klarna Achteraf betalen te werken, worden bestellingen met pre-orders na een wachttijd van 14 dagen Betaald.Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Over ons


Tiny Titan is ontstaan uit de passie voor de POP! cultuur. waarbij het product centraal staat. Je zou kunnen zeggen dat we onze hele webshop aanzien als onze eigen collectie en ook met die liefde behandelen. Beetje cliché, maar je kan stellen dat deze webshop gerund wordt door een verzamelaar voor een verzamelaar. 
En met die gedachte maakten we van onze hobby ons beroep.
Voorlopig hebben we nog geen fysieke locatie maar wat niet is kan nog komen.


Where Tiny things become Titanic !
 

Bank Info

Crelan:
IBAN: BE28 1030 6652 7520
BIC: NICABEBB
 

Contact

Tiny Titan

Pluvierstraat 11

8380 Lissewege

 

Email: info@TinyTitan.be

Open 7 dagen op 7 

BE 0743.783.033

Alle bedragen zijn inclusief btw -

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.